Alimentació a la casa de colònies Mas Gircós

L’equip de cuina de Mas Gircós i d’El Clar del Bosc són un dels puntals d’Alba Serveis Educatius. Així ho reconeixen les famílies que ens visiten per turisme rural, els mestres que acompanyen els nens i nenes durant les colònies escolars i els assistents dels casaments que es realitzen a les dues cases de colònies.

Monitors i tot l’equip d’Alba serveis tenim plena consciència sobre la importància de la qualitat, la quantitat i les diferents combinacions d’ingredients que mengem durant les colònies d’estiu. Som, a més, especialment sensibles a aquest tema en tractar-se de nens i joves ja que bona part del seu bon procés de creixement ve marcat per aquesta qualitat alimentària. En cada àpat volem saber que afavorim la salut dels futurs adults.

La bona cuina

pomaiestel-alimentacio-albaestiu

A les nostres cases de colònies procurem oferir una cuina casolana, molt de la nostra terra. Intentem que els nostres ingredients siguin de cultius de proximitat i el més naturals possibles, incloent alguns ingredients ecològics dins els nostres menús.

Menús per a intol·leràncies i al·lèrgies

intoleracncies-alergies-cases-de-colonies

Des de fa anys el nombre d’infants que requereixen dietes específiques ha anat en augment. Les nostres cuines tenen establerts diferents protocols per a la preparació de menús per a intol·leràncies i al·lèrgies. El nostre equip de cuina aporta especialment calidesa i tendresa en aquests plats.

cuina volcànica

cuina-volcanica-cases-de-colonies

Molts ingredients són els coneguts en la reconeguda cuina volcànica de la Garrotxa.

menús vegeterians

bona-cuina-cases-de-colonies

Oferim menús vegetarians per als clients que ho demanin.

Contactános!

Deja tu mensaje y te responderemos lo antes posible!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search