Colònies d’estiu d’alta aventura a Mas Gircós 2018

RESERVA ARA 7 O 8 DIES D'AVENTURA
7 o 8 dies d'aventura
RESERVA ARA 15 DIES D'AVENTURA
15 dies d'aventura

15 dies d’alta aventura a Mas Gircós

Edat: Nascuts entre 2002-2008
Preu: 700,00€

activitats del programa

Les colònies d’estiu Alta Aventura són un programa ple d’esports d’aventura i activitats físiques envoltat de boscos i prats en plena Garrotxa.

Les 72 ha de Mas Gircós i el seu entorn ofereixen un amplíssim ventall de possibilitats en les seves instal·lacions amb piscina, camp de futbol, espais d’esport, rocòdrom, pista de tir amb arc i un impressionant bosc vertical de tirolines i ponts flotants.

Els camins que envolten la casa de colònies els recorrerem tot fent senderisme i bicicleta i viurem divertides aventures amb tot el grup de companys.

Tir amb arc

El tir amb arc és una gran diversió al mateix temps que un exercici de superació. Aprendre a tirar amb l’arc té molt a veure amb la respiració i la concentració tal com ensenyen els mestres zen. Qui no ha sentit una gran satisfacció després d’haver fet un bon tir?

Rocòdrom

Els monitors especialitzats en escalada t’ensenyaran les tècniques per moure’t en total seguretat i confiança pel rocòdrom. De ben segur que un cop hi hagis baixat per primera vegada voldràs repetir tot seguit. L’escalada és un gran exercici de companyerisme i de superació.

La batalla dels camaleons

Potser aquesta és l’activitat en la que els monitors surten més mal parats. Cal tenir en compte que potser acabarem ben bruts i que ningú en marxarà del mateix color. Això sí, serà una batalla ben refrescant en ple estiu i que no oblidareu mai. Activitat limitada fins els 12 anys.

Bosc vertical de tirolines

Des de més de 8 metres d’altura passarem d’arbre en arbre per ponts flotants, ponts de mico, lliscant amb skate i llançant-nos en llargues tirolines. L’activitat, com tota la resta, serà adaptada als diferents nivells d’edats i coordinades amb tota seguretat pels monitors tècnics en esports.

Gran gimcana aquàtica

Per tots els racons de la casa de colònies apareixeran proves que tindran molt a veure amb l’aigua. Una rera l’altre anirem superant-les i no importarà massa com ho fem,  però segur que acabarem tots ben remullats. Una divertidíssima activitat que només la podem fer a l’estiu.

Descoberta de Besalú

Besalú és una vila comtal amb un esplèndid llegat medieval. Un cop creuat el famós pont, els seus carrerons ajuden a imaginar com senyors, cavallers i artesans hi vivien durant l’edat mitjana. Els nostres guies són grans especialistes en mostrar Besalú a infants de totes les edats.

Excursió i acampada

És una activitat clàssica i molt apreciada. Són les colònies d’estiu en estat pur. Marxarem tot fent una excursió i menjarem enmig de la muntanya. Més enllà acamparem i mentre enfosqueix aprendrem a llegir en silenci el moviment dels estels i de la Lluna.

Bivac

Aquesta activitat de dormir al ras a la muntanya es reserva per als infants a partir de 12 anys. Els més petits faran bivac a prop de la casa de colònies, per retornar més tard a les habitacions. Els bivacs s’alternaran per a què cada grup pugui aprofitar d’estar sols a Mas Gircós.

Cinema a la fresca

Tots preparats? Tothom va agafant lloc per estirar-se a terra, s’hi col·loquen matalassos, màrfegues, mantes, sacs i coixins. Atenció! El sostre de la carpa s’il·lumina… . Es comença a sentir soroll de crispetes. Fem silenci que comença la gran sessió de cinema.

La casa encantada

La casa de colònies es converteix en un entorn misteriós on els passadissos es fan eterns i les escales, llargues i inclinades. En petits grupets ens hi endinsarem agafats els uns dels altres. Que ningú no fugi corrents! Es veu llum al fons, deu ser la sortida… (Activitat limitada a 14-16 anys)

Piscina

La piscina és dels moments esperats a diari. Els jocs que van apareixent són viscuts amb molta entusiasme per tots els nens. En hores de calor i després d’una activitat, s’agraeix un bon bany amb bona música i sobretot rodejats d’amics.

Festa/comiat discoteca

És un moment culminant de les colònies, tant per a tots els nens i nenes com també per als monitors. La música i els llums s’engeguen. Quan arriba aquesta festa és que el comiat s’acosta, però la diversió és aquí mateix. Uns moments per recordar la resta de la vida.

Espectacle

Ens guardem una estupenda sorpresa a les colònies d’estiu d’aquest any. Farem un espectacle totalment inesperat que us estarà esperant quan sortiu de sopar. Potser serà a la gran carpa,  o potser enmig dels jardins! Tampoc us direm de què es tracta… jejeje

Jocs de nit

El joc de nit és una proposta de reunió a la nit on tothom, nens i monitors, compartim i participem en un espai de diversió, i fins i tot de reflexió. És una molt bona ocasió pel desenvolupar les habilitats socials i per compartir una estona junts en acabar el dia.

Cova Bores del Borró

¿Alguna vegada us heu endinsat dins d’una muntanya? Com un equip d’espeleòlegs entrarem a descobrir les sorpreses subterrànies de la cova de les Bores del Burró. Tot un misteri per a compartir amb els companys i una aventura més d’aquest estiu per a recordar.

Dansa urbana

Un, dos… Un, dos, tres i… comença el ritme! Practica el hip hop, aprèn el breakdance, el freestyle i altres variants dels moviments artístics urbans.. Parlarem d’estilisme i estètica urbana i tindrem l’oportunitat de posar-ho en pràctica en els tallers.

Banys a les gorgues

Seguirem el camí que voreja el riu, envoltat de roca calcària modelada pels anys i anys en que l’aigua ha passat per aquí. De sobte, ens trobarem en unes meravelloses gorgues d’aigua cristal·lina. Un regal que ens fa el riu Llierca per refrescar-nos a l’estiu.

Photocall

¿Com podem fer entre tots un espai creatiu i engrescador? Us proposem inventar un espai i construir en equip l’atrezzo, els complements i tot el que vesteixi un divertit escenari per després fotografiar-nos i emportar-nos imatges inoblidables del temps compartit.

RESERVA ARA 8 DIES D'AVENTURA
RESERVA ARA 15 DIES D'AVENTURA
15 dies d'aventura

15 dies d’alta aventura a Mas Gircós

Edat: Nascuts entre 2002-2008
Preu: 700,00€

altres programes

AVENTURERS EXPLORADORS

aventurers-exploradors
Contactános!

Deja tu mensaje y te responderemos lo antes posible!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search