Colònies d’estiu petits i exploradors a Mas Gircós

RESERVA ARA 7 O 8 DIES DE PETITS EXPLORADORS
7 o 8 dies de petits exploradors

7 o 8 dies de petits exploradors a Mas Gircós

Edat: Nascuts entre 2009-2011
Preu: de 350 a 370,00€

RESERVA ARA 15 DIES DE PETITS EXPLORADORS
15 dies de petits exploradors

15 dies de petits exploradors a Mas Gircós

Edat: Nascuts entre 2009-2011
Preu: 700,00€

activitats del programa

Les colònies d’estiu per als més petits són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats pels monitors, els nens trobaran el seu propi espai en el grup.

A Alba Serveis Educatius som molt curosos a l’hora d’escollir els monitors que vetllaran pels més petits. A més, aquests grups són molt gratificants per als monitors ja que l’evolució dels nens és visible dia a dia i la sorpresa i la il·lusió els acompanyen en tot moment.

Hem preparat un programa amb cuidades activitats per gaudir en un entorn natural i saludable. Mas Gircós és una fantàstica casa de colònies per a l’estiu.

That’s not Hollywood

Un dia especial i completament diferent on tindrem… Càsting d’actors, circus màximus, música mestre!, teatre d’ombres… Ens convertirem en actor o clown, Pujarem a l’escenari, tindrem pallassos, confeccionarem el nostre propi instrument i tindrem representacions teatrals!

Espectacle

Ens guardem una estupenda sorpresa a les colònies d’estiu d’aquest any. Farem un espectacle totalment inesperat que us estarà esperant quan sortiu de sopar. Potser serà a la gran carpa,  o potser enmig dels jardins! Tampoc us direm de què es tracta… jejeje

La batalla dels camaleons

Potser aquesta és l’activitat en la que els monitors surten més mal parats. Cal tenir en compte que potser acabarem ben bruts i que ningú en marxarà del mateix color. Això sí, serà una batalla ben refrescant en ple estiu i que no oblidareu mai.

Bosc vertical de tirolines

Des de més de 8 metres d’altura passarem d’arbre en arbre per ponts flotants, ponts de mico, lliscant amb skate i llançant-nos en llargues tirolines. L’activitat, com tota la resta, serà adaptada als diferents nivells d’edats i coordinades amb tota seguretat pels monitors tècnics en esports.

Gran gimcana aquàtica

Per tots els racons de la casa de colònies apareixeran proves que tindran molt a veure amb l’aigua. Una rera l’altre anirem superant-les i no importarà massa com ho fem,  però segur que acabarem tots ben remullats. Una divertidíssima activitat que només la podem fer a l’estiu.

Descoberta de Besalú

Besalú és una vila comtal amb un esplèndid llegat medieval. Un cop creuat el famós pont, els seus carrerons ajuden a imaginar com senyors, cavallers i artesans hi vivien durant l’edat mitjana. Els nostres guies són grans especialistes en mostrar Besalú a infants de totes les edats.

Contes

Mentre els grans s’atreveixen a recórrer la casa encantada o són al cinema, els petits escolten contes en un entorn de calma i recolliment. Potser algun dia, en un proper estiu, seran ells qui entraran dins la casa encantada. Activitat preparada per a nens i nenes de 6 a 11 anys.

Dansa urbana

Un, dos… Un, dos, tres i… comença el ritme! Practica el hip hop, aprèn el breakdance, el freestyle i altres variants dels moviments artístics urbans.. Parlarem d’estilisme i estètica urbana i tindrem l’oportunitat de posar-ho en pràctica en els tallers.

Torneig medieval

Baixarem al camp de torneig medieval que tenim preparat per practicar habilitats i destreses tot entrenant com ho feien els cavallers medievals. Serà una activitat de superació personal per tal d’arribar a aconseguir una fita col·lectiva. Activitat de 6 a 11 anys.

Banys a les gorgues

Seguirem el camí que voreja el riu, envoltat de roca calcària modelada pels anys i anys en que l’aigua ha passat per aquí. De sobte, ens trobarem en unes meravelloses gorgues d’aigua cristal·lina. Un regal que ens fa el riu Llierca per refrescar-nos a l’estiu.

Piscina

La piscina és dels moments esperats a diari. Els jocs que van apareixent són viscuts amb molta entusiasme per tots els nens. En hores de calor i després d’una activitat, s’agraeix un bon bany amb bona música i sobretot rodejats d’amics.

Festa/comiat discoteca

És un moment culminant de les colònies, tant per a tots els nens i nenes com també per als monitors. La música i els llums s’engeguen. Quan arriba aquesta festa és que el comiat s’acosta, però la diversió és aquí mateix. Uns moments per recordar la resta de la vida.

Gimcana aventura/natura

¿Voleu fer una gimcana plena d’aventures? Desenvoluparem aspectes com ara l’habilitat, l’equilibri, la força, la resistència i la superació personal a partir dels esports d’aventura. No hi ha un lloc més preparat per a la diversió i l’esport a l’estiu com la casa de colònies.

Jocs de nit

El joc de nit és una proposta de reunió a la nit on tothom, nens i monitors, compartim i participem en un espai de diversió, i fins i tot de reflexió. És una molt bona ocasió pel desenvolupar les habilitats socials i per compartir una estona junts en acabar el dia.

Photocall

¿Com podem fer entre tots un espai creatiu i engrescador? Us proposem inventar un espai i construir en equip l’atrezzo, els complements i tot el que vesteixi un divertit escenari per després fotografiar-nos i emportar-nos imatges inoblidables del temps compartit.

RESERVA ARA 8 DIES DE PETITS EXPLORADORS
Reserves
RESERVA ARA 15 DIES DE PETITS EXPLORADORS
Reserves

8 dies de petits exploradors a Mas Gircós

Edat: Nascuts entre 2009-2011
Preu: 700,00€

altres programes

ALTA AVENTURA

aventura
Contactános!

Deja tu mensaje y te responderemos lo antes posible!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search