L’equip d’Alba

Des d’Alba Serveis Educatius hem format molts monitors al llarg de tot el nostre recorregut i amb el nostre curs de premonitors ajudem que durant tot el procés de formació tinguin una gran experiència.

L‘equip d’Alba
Albaestiu l’organitzem tot el gran equip d’Alba Serveis Educatius. Som monitors, personal de manteniment, cuiners i responsables pedagògics, de coordinació i d’organització. Durant tot l’any imaginem i preparem allò que gaudiran els nens i joves durant l’estiu.

I preparem Albaestiu amb el coneixement que la nostra tasca principal és la d’ajudar els nens i nenes a incorporar valors essencials: morals, mediambientals, culturals i socials.

I ho adquireixen mitjançant experiències vivencials de si mateixos, de la natura i dels demés. Unes experiències inoblidables que els acompanyaran la resta de les seves vides.

És així com s’ha anat consolidant la manera de fer d’Alba Serveis Educatius.

Monitors

monitors

Els monitors fa mesos que preparen activitats i durant el curs escolar han anat innovant amb les escoles que ens visiten.
Per ser monitor d’Alba Serveis es passa un procés de selecció on detallem les qualitats, competències, experiència, valors i vocació.

Qualitat

qualitat-albaestiu

El nostre amor i compromís amb la natura i la vida rural és ben clar en mostrar com ens relacionem amb tot el nostre entorn. Això ens ha merescut obtenir la Carta Europea de Sostenibilitat així com el certificat Q de qualitat ambiental.

equip de cuina

cuina-albaestiu-equip

La salut és un dels nostres pilars i tenim especial cura en tractar-se d’infants i joves. La nostra cuina és molt cuidada amb un bon l’equilibri nutricional. També prenen importància els ingredients dels nostres plats, en què introduïm cada cop més productes ecològics i de producció local.

El ritme diari

ritme-diari

La salut també l’entenem en el camp emocional. Per aquest motiu posem especial èmfasi en el ritme. Aquell ritme que en el cas de l’estiu busca l’expressió i el dinamisme però alhora necessita ser harmoniós en el desenvolupament dels infants i en el dels joves.

història

besalu

A la Garrotxa i al Pla de l’Estany estem rodejats d’història i el testimoni medieval de Besalú és a pocs km de Mas Gircós. Volem transmetre la importància de conèixer el territori que ens envolta, de saber gaudir dels costums i de la història per tal de saber més sobre nosaltres mateixos.

Societat

societat

I a l’entorn del nostre equip també hi ha empreses i organitzacions amb les quals treballem, negociem i hi tenim tractes des de fa anys. Amb totes valorem poder aportar una manera de comprendre’ns, de col·laborar, de crear i avançar en la millor direcció pel bé de la societat.

entusiasme-albaestiu

I finalment…

L’ENTUSIASME, LA POSITIVITAT I EL CORATGE SÓN ACTITUDS QUE ENS HAN PORTAT FINS AQUÍ I QUE CREIEM QUE A TOTS ENS PODRAN ACOMPANYAR I PORTAR SEMPRE EN EL NOSTRE LLARG VIATGE DE LA VIDA.

Com és el monitor d’Alba Serveis Educatius?
El monitor d’Alba Serveis Educatius és una persona entusiasta i amb una actitud motivadora i responsable que empatitza amb una sèrie de valors com ara la sostenibilitat, el respecte, la solidaritat, la convivència i la vocació per la seva tasca educativa.

El monitor d’Alba Serveis Educatius és creatiu i posseeix eines i recursos suficients per acompanyar els infants i joves passant-ho d’allò més bé, mentre dóna a conèixer el territori, el nostre patrimoni cultural i natural, transmet una sèrie de valors i hàbits en un entorn que respecti els ritmes i que potenciï la creativitat i la imaginació dels participants.

L’experiència és un factor molt important per tenir en compte. L’equip educatiu que desenvolupa les activitats té una llarga trajectòria tant en colònies escolars com en colònies d’estiu i aporten seguretat i professionalitat en tot moment.

En aquesta trajectòria també hem incorporat antics participants que van començar com a nens i nenes que venien de colònies i que, amb el temps, han arribat a ser monitors.

Contactános!

Deja tu mensaje y te responderemos lo antes posible!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search