LES INSTAL·LACIONS

Els límits de les instal·lacions estan delimitats a totes les cases amb més o menys intensitat en funció de la seguretat. En tot moment els nens estan amb els monitors i en els espais que aquests els hi assignen.

De 20:00 a 21:00 hores, els nens/es tenen temps per a la higiene personal on es dutxen i es preparen la roba per a l’activitat de nit i del dia següent. El monitor/a responsable vigila que tots es dutxin, que la seva higiene sigui la correcta i que la roba sigui l’adequada. Els banys no són compartits.

Si, cal informar-lo a l’arribada a la casa i quan feu entrega de la documentació. Si el director de la casa no hi troba cap inconvenient els posarà plegats. S’ha de tenir molt em compte que els dormitoris estaran dividits en nois i noies i per edats (els grans).

S’intentarà fer una distribució de les habitacions tenint en compte l’edat i afinitat dels nens o nenes.

Una vegada tancat el període de rebuda, el director del centre assignarà les habitacions. S’omplen buscant la màxima ocupació de cada centre segons les seves característiques.

Es separen els nens de les nenes i s’agrupen segons les edats; sempre que sigui possible. En el cas de que a la rebuda, sigui indicat al director de la casa les preferències d’associació s’intentarà tenir-les en
compte.

El recinte de la piscina de les nostres cases està delimitat i tancat amb clau. Els nens/es van a la piscina a l’horari establert i acompanyats pel seu monitor. L’horari de piscina té un protocol de seguretat establert igual que en les altres activitats. Encara que les mides i disposició de la piscina de Gircós no requereixin la presència del socorrista aquàtic, els nens/es sempre van acompanyats del monitor/a.

Contactános!

Deja tu mensaje y te responderemos lo antes posible!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search